Τοποθεσία & πληροφορίες

Το Αρχοντικό Γέρο-Φώτη βρίσκεται στην βορινή άκρη του ήσυχου και πανέμορφου πετρόκτιστου χωριού που Λάκκα, αγναντεύοντας από υψόμετρο 500μ τον Κορινθιακό Κόλπο

Από την Πάτρα:

Βρισκόμαστε στη Βόρεια Πελοπόννησο περίπου 35χιλ (40 Λεπτά) ανατολικά της Πάτρας και 9 χιλ. Νοτιοδυτικά του Αιγίου. Η πρόσβαση είναι εύκολη από το λιμάνι της Πάτρας ακλουθώντας την Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα σε περίπου 30 χιλ βγαίνετε μόλις συναντήσετε την πρώτη πινακίδα για Αίγιο. Στα 30μ στρίβετε δεξιά (με κατεύθυνση αντίθετη από την πόλη) και στα 100μ στρίβετε αριστερά ακολουθώντας τις πινακίδες προς Λάκκα Σε 9 χιλ.

Αφού φτάσετε και περάσετε την πινακίδα του χωριού στα 200μ ακριβώς μετά την πλατεία του χωριού (μεγάλα κυπαρίσσια) στρίβετε δεξιά και αμέσως αριστερά. Ακολουθώντας τον στενό δρόμο του χωριού θα βγείτε κατευθείαν στον Ξενώνα ο οποίος βρίσκεται στο τέλος του. Η συνολική ώρα από την Πάτρα είναι περίπου 40 λεπτά. 

Από την Αθήνα:

Βρισκόμαστε στη Βόρεια Πελοπόννησο περίπου 178χιλ (2 ώρες) Δυτικά της Αθήνας και 9 χιλ. Νοτιοδυτικά του Αιγίου. Η πρόσβαση είναι εύκολη από το Αεροδρόμιο της Αθήνας η την πόλη ακλουθώντας την Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Πάτρα σε περίπου 178 χιλ βγαίνετε μόλις συναντήσετε την πρώτη πινακίδα για Αίγιο.

Αφού περάσετε την πόλη του Αιγίου σε 1-2 χιλ. Ακολουθώντας την παλιά Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Πάτρα προσέχετε στα αριστερά σας να στρίψετε στην πινακίδα προς Λάκκα. Σε 9 χιλ. Αφού φτάσετε και περάσετε την πινακίδα του χωριού στα 200μ ακριβώς μετά την πλατεία του χωριού (μεγάλα κυπαρίσσια) στρίβετε δεξιά και αμέσως αριστερά.

Ακολουθώντας τον στενό δρόμο του χωριού θα βγείτε κατευθείαν στον Ξενώνα ο οποίος βρίσκεται στο τέλος του. Η συνολική ώρα από την Αθήνα είναι περίπου 2 ώρες.

Έλεγχος διαθεσιμότητας
Άφιξη: Δωμάτια:
Αναχώρηση: Ενήλικες:
    Παιδιά:

» Αλλαγή/ακύρωση Κράτησης

Στοιχεία επικοινωνίας

Δήμος

+306974366394

 

Κα Βασιλική:
+30 6977295847

e-mail: dhmosp@yahoo.gr

The GPS Coordinates (from google earth): 38.240371,21.984837

 

Powered by: HORECA Booking
Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδας: NOETIK